Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu
 

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU  14. - 18. 10  2019
Pondělí 14. 10. Polévka: Tomatová s těstovinami a čerstvou bazalkou
Teplý bufet: Kuřecí špalíky v BBQ omáčce
Plněné žampiony mletým masem a sýrem čedar
Cizrna s červeným kari, kokosovým mlékem a čerstvým koriandrem
Pečené brambory s tvarohovým dipem
Kuskus
Úterý 15. 10. Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné
Teplý bufet: Medailonky z vepřové kýty v jemné omáčce z hrubozrnné hořčice
Smažený sýrový špíz se šunkou od kosti, domácí tatarská omáčka
Zeleninové špaldoto
Vařené brambory
Špenátové noky
Středa 16. 10. Polévka: Pórková s fritátovými nudlemi
Teplý bufet: Sekané telecí řízečky, dip s barevným pepřem
Restovaná krůtí játra na červeném víně
Pečená rajčata plněná divokou rýží a modrým sýrem
Nastavovaná kaše
Čtvrtek 17. 10.   Polévka: Hrstková s uzeným masem
Teplý bufet: Vepřová líčka dušená na lesních houbách
Těstoviny penne zapečené s tuňákem a sušenými rajčaty
Květákové placičky
Celerové pyré
Pečená máslová dýně
Pátek 18. 10. Polévka: Kuřecí vývar se strouháním a zeleninou
Teplý bufet: Hovězí plátky v šalotkách
Kuřecí a vepřové mini řízečky, citron
Jablečný štrúdl s vanilkovým krémem
Salát z červené řepy
Americké brambory
Jasmínová rýže