Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu
 

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU 24. 6. - 28. 6.  2019
Pondělí 24. 6.  Polévka: Polévka z červené čočky, rajčat a koriandru
Teplý bufet: Medailonky z vepřové panenky s mozzarellou a baby špenátem
Kuřecí špalíčky na medu a zázvoru
Špagety se sušenými rajčaty a bazalkovým pestem, strouhaný parmazán
Americké brambory s bylinkovým dipem 
Jasmínová rýže 
Ratatouille  
Úterý 25. 6.  Polévka: Frankfurtská polévka s párkem
Teplý bufet: Hovězí nudličky na barevných paprikách  
Kuřecí plátek saltibocca, sušená šunka
Vegetariánský mini burger s modrým sýrem, zázvorová majonéza, rukola 
Opečené brambory
Pečená rajčata
Bylinkový kus kus  
Středa 26. 6. Polévka: Tomatová polévka s parmazánovými  krutony
Teplý bufet: Pečené krůtí stehno na divokém koření
Rybí placičky s koriandrem a sladká chilli omáčka
Bezmasé francouzské brambory 
Listový špenát  
Bramborová kaše
Brokolicové nugety s čedarem
Čtvrtek 27. 6.  Polévka: Batátový krém s kokosovým mlékem a praženými semínky
Teplý bufet: Špenátová palačinka plněná vepřovým trhaným masem, kukuřicí a sýrem 
Smažené kuřecí stripsy v cornflakes strouhance, domácí tatarská omáčka
Těstovinový salát s tuňákem  
Šťouchané brambory 
Celerové hranolky 
Pátek 28. 6. Polévka: Hovězí vývar s kapáním  
Teplý bufet: Čočka na kyselo s uzeným kolenem a sázeným vejcem 
Listy z mladého zelí plněné mletým masem v rajské omáčce
Smažené ovoce v těstíčku, vanilkový krém
Pečená červená řepa
Bramborové rösti