Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU 18. - 22. 2.  2019
Pondělí 18. 2.  Polévka: Brokolicová polévka se slaninou a krutony
Teplý bufet: Kuře pečené na másle
Krůtí ragů na rajčatech
Žampiony  plněné sýrem čedar a jarní cibulkou
Listový špenát
Bramborové noky
Těstoviny
Úterý 19. 2.  Polévka: Celerový krém s kostičkami brambor
Teplý bufet: Vepřové medailonky z panenky na hruškách a jablkách
Boloňské špagety se strouhaným sýrem
Kari z červené čočky s kokosovým mlékem
Grilovaná zelenina
Smažené krokety
Jasmínová rýže
Středa 20. 2. Polévka: Norská rybí polévka
Teplý bufet: Hovězí na voňavém koření pěti vůní
Kološvárské zelí
Zapečený lilek s rajčaty a mozzarelou
Batátové pyré
Kus- kus s grilovanou paprikou
Restované žampiony
Čtvrtek 21. 2.  Polévka: Tomatová polévka s cizrnou
Teplý bufet: Králičí stehno na smetaně s brusinkami
Indické kuře v jogurtu
Zapečené těstoviny s tuňákem a kukuřicí
Domácí karlovarské knedlík
Dušená  rýže
Pečená červená řepa
Pátek 22. 2. Polévka: Hovězí vývar s celestinskými nudlemi
Teplý bufet: Kuličky z mletého masa v rajčatové omáčce
Smažená brokolice s jogurtovým dipem
Bramborové šišky s ořechy, skořicí a opečenou strouhankou
Vařené brambory
Špecle s jarní cibulkou
Pečená kukuřičná polenta s rozmarýnem