Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu
 

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU  9. - 13. 12  2019
Pondělí 9. 12. Polévka: Krémová zeleninová se strouháním
Teplý bufet: Kuřecí stroganoff se žampióny a kapary
Přírodní holandský řízek, kyselá okurka
Ravioly plněné špenátem, cherry rajčátka, mozzarella a bazalka
Domácí bramborová kaše
Dušená rýže
Úterý 10. 12. Polévka: Mexická fazolová
Teplý bufet: Hovězí nudličky po znojemsku
Plněná kotleta camembert a ořechy
Zapečené květákové růžičky v jemné omáčce s bylinkovým sýrem
Vařené brambory s mladou cibulkou
Kuskus s grilovanou cuketou
Divoká rýže
Středa 11. 12. Polévka: Hrachová s krutony
Teplý bufet: Kuřecí a kachní stehno pečené na pomerančích
Zabijačkový prejt se salátem z kysaného zelí
Tofu s orientální omáčkou a sezamem
Pažitková rýže
Opečené bramborové plátky
Pečená jablka s brusinkami
Čtvrtek 12. 12.   Polévka: Špenátový krém se sýrovým toustem a restovanou slaninou
Teplý bufet: Segedínský guláš
Kuřecí rizoto se zeleninou a sýrem
Špagety carbonara s uzeným lososem
Pečená dýně se sýrem fetta
Žemlové knedlíky
Pátek 13. 12. Polévka: Kuřecí vývar s masem a celestýnskými nudlemi
Teplý bufet: Plněný paprikový lusk v rajské omáčce
Smažené dančí řízky, citron
Domácí mini vánočka s mandlemi a rozinkami
Lehký bramborový salát bez majonézy
Jasmínová rýže