Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu
 

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU 16. 9. - 20. 9.  2019
Pondělí 16. 9. Polévka: Hrachová s máslovými krutony
Teplý bufet: Kuřecí stehno pečené na divokém koření
Masové kuličky v tomatové omáčce
Cizrna s červeným kari, kokosovým mlékem a čerstvým koriandrem
Jasmínová rýže
Šťouchané brambory s mladou cibulkou
Úterý 17. 9. Polévka: Gulášová z hovězího masa
Teplý bufet: Vepřová líčka s kořenovou zeleninou
Těstoviny farfalle s tuňákem a strouhaným parmazánem
Pečená rajčata s provensálskými bylinkami a modrým sýrem
Bramborová kaše
Bruselské kapustičky
Středa 18. 9. Polévka: Ukrajinská zeleninová s fazolemi
Teplý bufet: Vařené hovězí s jemným křenovým krémem
Smažený okouník mořský ve vinném těstíčku, jogurtový dip
Kološvárské zelí s mletým masem a rýží
Pečená červená řepa s balsamicem
Vařené brambory s pažitkou
Čtvrtek 19. 9.   Polévka: Kulajda s lesními houbami
Teplý bufet: Srnčí ragú na červeném víně s pošírovanou hruškou
Zapečené brambory s uzeným masem, kyselá okurka
Cuketové placičky se sýrem čedar
Ratatouille
Pátek 20. 9. Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží
Teplý bufet: Krůtí guláš s červenou cibulkou
Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou krustou
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta sypané mákem
Bulgur s rajčaty
Špecle opečené na másle