Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU 18. - 22. 3.  2019
Pondělí 18. 3.  Polévka: Polévka z červené čočky s rajčaty a koriandrem
Teplý bufet: Moravský vrabec
Kuřecí paličky v BBQ omáčce
Zapečená brioška s rajčaty, baby špenátem a mozarellou
Listový špenát
Bramborové noky
Rýže s kukuřičnými zrny
Úterý 19. 3.  Polévka: Krémová česnečka se sýrovými krutony
Teplý bufet: Rajská omáčka s kuličkami z mletého masa 
Uzené koleno a čočka na kyselo
Brokolicové nugetky se sýrem čedar, bylinkový jogurt
Glazovaná červená řepa
Sázené vejce
Těstoviny penne
Středa 20. 3. Polévka: Dýňová polévka s restovanými semínky
Teplý bufet: Vepřová líčka na čerstvém rozmarýnu
Cuketovo-lilkové lasagne s mletým masem 
Kus kus s grilovanou zeleninou
Pečené brambory
Pažitková rýže
Čtvrtek 21. 3.  Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Teplý bufet: Kuřecí roláda s jablky a brusinkami
Čevapčiči s cibulkou a hořčicí
Špagety se sušenými rajčaty a bazalkovým pestem, strouhaný parmazán
Květákové placičky
Šťouchané brambory
Cuketové hranolky
Pátek 22. 3. Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží 
Teplý bufet: Vepřové ražniči
Vinná klobása s baby špenátem
Krupicové flamery s omáčkou z lesního ovoce, zakysaná smetana
Cizrnové kuličky
Bramborová kaše
Baby karotka s hráškem dušená na másle