Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU 22. - 26. 4.  2019
Pondělí 22. 4.  Polévka:
Teplý bufet:
Státní svátek
Úterý 16. 4.  Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné
Teplý bufet: Kuřecí špalíčky ala bažant
Sekaná svíčková na smetaně, brusinky
Vegetariánské lečo
Kapustičky se slaninou a plátky česneku
Karlovarský knedlík
Středa 17. 4. Polévka: Dýňová polévka s praženými semínky
Teplý bufet: Znojemská hovězí pečeně
Kuřecí plátky zapečené s fazolkami a sýrem čedar
Bezmasé rizoto s jarní zeleninou sypané parmazánem
Bramborové rösti
Pažitková rýže
Pečená červená řepa
Čtvrtek 18. 4.  Polévka: Bramboračka s lesními houbami
Teplý bufet: Pečené kachní stehno
Cuketové lodičky plněné mletým masem a mozarellou
Celerové placičky
Červené zelí
Domácí bramborové knedlíky
Těstoviny Penne
Pátek 19. 4. Polévka: Kuřecí vývar s tarhoňou
Teplý bufet: Vepřová líčka na čerstvém tymiánu
Kuřecí stripsy smažené v cornflakes
Čočka na kyselo se sázeným vejcem
Palačinky s tvarohem a marmeládou
Bramborová kaše
Baby mrkvička a hrášek na másle