Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU  20. - 24. 1. 
Pondělí   20. 1.  Polévka: Květáková s vejcem
Teplý bufet: Kuřecí stroganoff
Pikantní vepřová krkovice na grilu 
Těstoviny pomodoro s čerstvou bazalkou a parmazánem
Pečená brambora, česnekový dip
Jasmínová rýže
Grilovaná cuketa
Úterý   21. 1.  Polévka: Dýňová se semínky
Teplý bufet: Krůtí játra Opera
Štěpánské hovězí kostky
Divoká rýže
Brokolicové placičky s ovesnými vločkami
Bramborové pyré s řapíkatým celerem 
Středa   22. 1. Polévka: Fazolová s pikantní klobásou
Teplý bufet: Vepřová krkovice v cuketovém bramboráku
Zeleninová sekaná s okurkou 
Vídeňský salát 
Plněný lilek s quinoou a zeleninou
Pečená červená řepa s balsamicem
Čtvrtek   23. 1. Polévka: Šumavská kulajda
Teplý bufet: Kuřecí závitek se sušenou šunkou, mozzarellou a bazalkou 
Telecí nadívané hrudí
Penne na másle s parmazánem
Dušený špenát
Jemné bramborové noky
Pátek   24. 1. Polévka: Slepičí vývar se šunkovým svítkem a zeleninou 
Teplý bufet: Koprová omáčka s hovězím masem
Vepřové medailonky zapečené s hermelínem a brusinkami
Bramborové krokety
Vařené brambory
Škubánky s mákem a cukrem, maštěné sádlem