Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu
 

Bezmasá jídla 24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU  11. - 15. 11  2019
Pondělí 11. 11. Polévka: Čočková s restovanou klobásou
Teplý bufet: Pečené kuřecí špalíky se žampiony a šalotkou
Králičí hřbet na rajčatech a olivách s těstovinami penne
Květákový mozeček
Šťouchané brambory s mladou cibulkou
Zelené fazolky se slaninou
Úterý 12. 11. Polévka: Hříbkový krém s bylinkovými krutony
Teplý bufet: Cuketový nákyp s vepřovou panenkou
Kachní stehno na pomerančích
Špagety Aglio olio
Jasmínová rýže
Ratatouille
Středa 13. 11. Polévka: Gulášová s hovězím masem
Teplý bufet: Telecí ragú s pečenou dýní
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Kari z tofu, cizrny a kokosového mléka
Hrášková rýže
Zeleninové hranolky pečené v troubě
Dušené bílé zelí
Čtvrtek 14. 11.   Polévka: Zeleninová minestrone těstovinami
Teplý bufet: Trhané kuřecí maso v tortille se zeleninou a BBQ omáčka
Jelení plec na divoko s brusinkami
Špalda s hlívou ústřičnou
Bramborové placky
Pečená červená řepa se sýrem feta
Pátek 15. 11. Polévka: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
Teplý bufet: Vepřová krkovička pečená na jablkách a šalvěji
Mleté maso s fazolemi po mexicku
Bavorské vdolečky s povidly a šlehaným tvarohem
Pečené brambory se zakysanou smetanou
Bulgur s mandlemi