Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu

Bezmasá jídla  24 Kč / 100g
Jídla mix 34 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč/ 100g
TÝDENNÍ MENU 21. - 25. 1. 2019
Pondělí 21. 1.  Polévka: Květáková polévka s bylinkovými nočky
Teplý bufet: Segedínský guláš
Kuřecí rizoto se strouhaným sýrem
Smažený Camember s lehkou bylinkovou omáčkou
Karlovarský knedlík
Glazová kořenová zelenina
Bramborové placky
Úterý 22. 1.  Polévka: Dýňová polévka s praženými semínky
Teplý bufet: Pečené kachní stehno
Přírodní karbanátek
Čatní z cibule a jablek
Domácí bramborová kaše
Bílé zelí
Bramborové noky
Středa 23. 1. Polévka: Gulášová polévka z hovězího masa
Teplý bufet: Ragú z divočáka se šípkovou omáčkou
Grilovaná treska s bylinkovou krustou
Těstoviny zapečené s květákem a brokolicí
Jasmínová rýže
Hrášek na másle
Smažené krokety
Čtvrtek 24. 1.  Polévka: Polévka z červené čočky s rajčaty
Teplý bufet: Vepřová líčka na čerstvém tymiánu
Kuřecí křídla pečená v čili - medové marinádě
Špaldo s hlívou ústřičnou
Pyré z řapíkatého celeru
Pažitková rýže
Americké brambory
Pátek 25. 1. Polévka: Kuřecí vývar se šunkovým svítkem
Teplý bufet: Hovězí kostky na houbách
Cuketové lasagně
Buchtičky s krémem
Šťouchané brambory
Pečená dýně
Těstoviny